Vi er JAKA

En service virksomhed med 7 års erfaring og interesse indenfor optimering og servicering af eldrevne køretøjer i hele danmark.

JAKA service hovedfokus er “TRIPLen”, en eldrevet scooter. Vi tilbyder skadersyet specialopbygning og service for “TRIPLen”, som de eneste i Danmark hvor kundens egne ønsker og idéer er i førersædet.

JAKA service din partner og pioneer for en elkørende og nytænkende fremtid

Scroll til toppen

Kontakt mig

TRIPL med indbygget kaffemaskine

En specialopbygget TRIPL med indbygget kaffemaskine giver dig maksimalt mobilitet for dig som ønsker at kunne brygge kaffe hvor du har lyst.

Den indbygget kaffemaskine kan brygge fra 120 – 200 kopper i timen og har indbygget filteranlæg som giver mulighed for påfyldning af vand under- vejs hvis du skulle løbe tør.

Interesseret ? tøv ej

Forslag til specialopbynging

Hvis du ikke fandt din løsning har vi den nok alligvel. I Jaka service er vi utroligt interesseret i at høre forslag og andre idéer forbundet med specialopbygning af TRIPLen

Kontakt Jan for mere info på mail Jan@jakaservice.dk eller Tlf. + 45 26 20 56 54

TRIPL din nye værkstøjskasse

Med en specialopbygget TRIPL får du en elscooter hvor kun fantasien sætter grænser.

Du får muligheden for at skræddersy TRIPLens 720 L forrum efter dit behov og udstyr, som gør din arbejdsdag mere praktisk. TRIPLens batteripakke kan bruges som en ekstra strømudtag fra 12v – 220v hvis du mangler en ekstra strømkilde på farten.

En TRIPL som værktøjskasse kan bruges til alle typer håndværksopgaver såsom maleropgaver, reparation af kaffemaskiner eller noget helt tredje? Interesseret ? tøv ej

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.