Tøv ej JAKA service har også en specialbygning til dig

TRIPL med indbygget vaskeanlæg

TRIPL med indbygget vaskeanlæg

Er vand en del af din hverdag. TRIPLen har løsning for dig. en TRIPL kan få specialopbygget et vaskeanlæg som kan rumme fra 125 L til 240 L alt efter behov.
Interesseret?
Klik her og bliv kloger

TRIPL en Eldrevet værktøjskasse

TRIPL en Eldrevet værktøjskasse

Med et forrum på 720L som kan opbygges efter dit behov får du muligheden for at holde dit udstyr samlet og køre helt til døren.
Interesseret?
Klik her og bliv kloger

Forslag til special-opbygning

Forslag til specialopbygning

Fandt du ikke en løsning som matchet dig eller din virksom- hed har vi den nok alligevel.
Interesseret?
Klik her og bliv kloger

TRIPL med indbygget kaffemaskine

TRIPL med indbygget kaffemaskine

Med en specialopbygget TRIPL får du muligheden for at få en rullende kaffemaskine på el.
Interesseret?
Klik her og bliv kloger
Scroll til toppen

TRIPL med indbygget vaskeanlæg

En specialopbygget TRIPL med indbygget vandanlæg giver dig den maksimale frihed hvis du har brug for lav tryks vask/højtrykrens på farten.

En TRIPL med indbygget vandanlæg kan rumme fra 90 L liter til 240 L vand alt efter behov. Hvis du ønsker en større frihed med på fyldning af vand undervejs kan vaske anlægget få monteret et filteranlæg. Hvis TRIPLen skal bruges til andre opgaver, kan vaskeanlægget afmonteres som frigør 720 L i forrummet

En TRIPL med indbygget vaskeanlæg kan bruges til forskellige opgaver såsom lavtryksvask af busskure, reklameskærme og højtryksrens af både. Interesseret ? tøv ej

TRIPL din nye værkstøjskasse

Med en specialopbygget TRIPL får du en elscooter hvor kun fantasien sætter grænser.

Du får muligheden for at skræddersy TRIPLens 720 L forrum efter dit behov og udstyr, som gør din arbejdsdag mere praktisk. TRIPLens batteripakke kan bruges som en ekstra strømudtag fra 12v – 220v hvis du mangler en ekstra strømkilde på farten.

En TRIPL som værktøjskasse kan bruges til alle typer håndværksopgaver såsom maleropgaver, reparation af kaffemaskiner eller noget helt tredje? Interesseret ? tøv ej

Forslag til specialopbynging

Hvis du ikke fandt din løsning har vi den nok alligvel. I Jaka service er vi utroligt interesseret i at høre forslag og andre idéer forbundet med specialopbygning af TRIPLen

Kontakt Jan for mere info på mail Jan@jakaservice.dk eller Tlf. + 45 26 20 56 54

TRIPL med indbygget kaffemaskine

En specialopbygget TRIPL med indbygget kaffemaskine giver dig maksimalt mobilitet for dig som ønsker at kunne brygge kaffe hvor du har lyst.

Den indbygget kaffemaskine kan brygge fra 120 – 200 kopper i timen og har indbygget filteranlæg som giver mulighed for påfyldning af vand under- vejs hvis du skulle løbe tør.

Interesseret ? tøv ej

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.